Федерацията ни по волейбол пуска 10 хиляди безплатни билети за

...
Федерацията ни по волейбол пуска 10 хиляди безплатни билети за
Коментари Харесай

БФ Волейбол пуска безплатни билети за Световното

Федерацията ни по волейбол пуска 10 хиляди безвъзмездни билети за деца и хора в неравностойно състояние за Световното състезание. Мондиалът започва на 9 септември с мач сред България и Финландия в двореца на културата и спорта във Варна.

За първи път в историята на международния мъжки волейбол шампионата ще върви в две страни – Италия и България. Очаква с да се изиграят общо 94 мача, като 42 от тях ще бъдат пред българска аудитория.

" Шестте най-хубави тима, 3 от България и три от Италия, се срещат в Италия и там в разстояние на една седмица изиграват към този момент финалните срещи до систематизиране на медалите ", съобщи ръководителят на УС на федерацията инж. Данчо Лазаров.

В Русе, който е хазаин дружно с Варна и София,, ще гостуват най-хубавите волейболисти на Бразилия, Холандия, Франция, Канада, Египет и Китай

" Имаме специфични цени и билети за инвалиди, за детски билети единствено желая да кажа че по време на международното състезание сме планували 10 000 безвъзмездни детски билета ", показа вицепрезидентът на федерация Любомир Ганев.

Очаква се над 1 милион фенове на мач да проследят срещите в България пред телевизионните екрани, а онлайн в залите ще ги гледат над 150 000 души. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР