Федерален съдия заплаши да изгони Доналд Тръмп от съдебна зала

...
Федерален съдия заплаши да изгони Доналд Тръмп от съдебна зала
Коментари Харесай

„Просто не можеш да се контролираш“: Съдия заплашва да изгони „разрушителния“ Тръмп от съда

Федерален арбитър заплаши да изгони Доналд Тръмп от правосъдна зала в Манхатън в сряда за изричане по време на писателката Е. Жан Карол показания в процеса за клюка, съгласно CNN.

Карол заведе дело против Тръмп, който към този момент беше приет за виновен за полово принуждение и клюка против нея, откакто той продължи да акцентира неистини за нея и твърди, че тя е излъгала за нападението му я в съблекалнята на повсеместен магазин в Ню Йорк през 90-те година Един от юристите на Карол, Шон Кроули, към този момент беше извикал някогашния президент по-рано по време на процеса в сряда за това, че мърмори толкоз „ мощно “, че масата на ищците може да чуе, потвърждавайки, че Тръмп клатеше глава, като че ли опровергаваше показанията на Карол и споделяше, че „ ненадейно паметта й се възвърна “, съгласно Ерика Орден от Politico.

„ Просто ще помоля господин Тръмп да поставя специфични грижи, с цел да резервира намали гласа си, когато беседва с юриста, тъй че правосъдните заседатели да не го чуят “, сподели Каплан на екипа на Тръмп.

След това К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР