ФБР вече има доказателства, че благотворителната фондация на Хилари Клинтън

...
ФБР вече има доказателства, че благотворителната фондация на Хилари Клинтън
Коментари Харесай

Тотален скандал в САЩ: ФБР има доказателства, че Хилари Клинтън е получила "милиони мръсни долари" от хора на Путин

ФБР към този момент има доказателства, че благотворителната фондация на Хилари Клинтън е служил като пощенска кутия за " мръсни съветски пари " и индиректно е съдействала за подкупи и шантаж, които са били ориентирани към прокарването на съветски стопански ползи в атомния бранш на Съединени американски щати. Това пишат авторитетните издания The Hill и Newsweek като се базират на следствие на ФБР, което администрацията на Обама съзнателно е скрила.

Ето какво написа The Hill за потуленото следствие, от което пламва следващия гръмовен скандал, тъй като избива от ръцете на демократите основния им коз, с който те цакаха Тръмп, обвинявайки го във връзки с Кремъл.

" Правителствените документи удостоверяват, че още преди администрацията на Обама да утвърди нееднозначната договорка, която съобщи на Москва контрола върху забележителна част от американския уран през 2010 г, ФБР е събрало съществени доказателства, че съветски публични лица от атомния бранш са се занимавали с подкупи, изнудвания и пране на пари за насърчаване в Съединени американски щати на бизнеса на Владимир Путин в областта на атомната енергетика... Следователите от ФБР са получили свидетелски показания, които са доказани с документи, че съветски публични лица са насочили милиони долари в интерес на фондацията на експрезидента Бил Клинтън, по същото време, когато държавният секретар Хилари Клинтън работеше в държавен орган, който одобри решения, преференциални за Москва ", показват източниците на Hill.

Независимо от това, че множеството американски медии под натиска на соросоидни структури са на страната на Клинтън, в този момент към този момент няма метод да потулят или премълчат пламналия скандал. Както оповестява The Hill комитетът по правораздаване на сената на Съединени американски щати към този момент е почнал " пълноценно следствие " на обвиняванията и се чака, че ръководителят на комитета, републиканецът Чък Гресли, обществено ще изиска аналогични дейности и от генералния прокурор Джеф Сешънс.

Корупционният скандал към Хилари Клинтън е още един бонус за Тръмп, тъй като индиректно визира спецпрокурора Робърт Мюлер, който води следствието за връзките на президента с Москва. Сега излиза наяве, че точно Мюлер, когато е работел във ФБР, е потулил следствието, обвързвано с " съветската корупция в американския атомен бранш ".

Превод: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР