Фаворитът за нов президент на Барселона, Жоан Лапорта, направи заявка

...
Фаворитът за нов президент на Барселона, Жоан Лапорта, направи заявка
Коментари Харесай

Лапорта намекна за грандиозен трансфер на Камп Ноу

Фаворитът за нов президент на Барселона, Жоан Лапорта, направи поръчка да притегли Ерлинг Хaланд. Нападателят на Борусия Дортмунд не стопира да впечатлява футболна Европа и опашката от претенденти за него се усилва.

“Хaланд? Ако би трябвало да създадем тима по-силен, аз съм подготвен да изиграя картите си”, анонсира Лапорта през днешния ден по време на следващото събитие от предизборната си акция.

Бившият началник на каталунците не пропусна да се изкаже и за Лионел Меси, който се е запътил към изхода на “Камп Ноу”.

“Продължавам да съм решен да убедя Лео да не напуща. Доколкото са ни опциите, на фона на конкуренцията от страна на клубове, които се благосъстоятелност на страни и могат да му заплащат доста повече, аз се надявам да го убедя да ни помогне да изградим новата Барса. Готов съм да се изправя против всеки един проблем. Привържениците на клуба могат да са уверени, че отборът още веднъж ще бъде стабилен”, оптимист е Лапорта.

Той даже има вяра, че съставът на Роналд Куман има сили да отстрани Пари Сен Жермен в ШЛ след загубата с 1:4 вкъщи.

“Ще отидем спокойни в Париж, с цел да запазим достойнството си. Вече сме правили подобен поврат, като тогава дори беше по-трудно. Барса е клуб с велики моменти в историята си. Знаем по какъв начин да печелим. Знаем и по какъв начин да губим, само че запазвайки достолепието си. Това е Барса! Длъжни сме да поддържаме тима и да не пресъздаваме някакви апокалиптични сценарии”, сподели още претендентът за президент.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР