Fatshark представиха ново видео към Warhammer 40,000: Darktide, поредното попълнение

...
Fatshark представиха ново видео към Warhammer 40,000: Darktide, поредното попълнение
Коментари Харесай

Видео към Warhammer 40,000: Darktide представя нов клас

Fatshark показаха ново видео към Warhammer 40,000: Darktide, следващото попълнение към голямата галактика на Warhammer 4К, което чакаме да излезе в края на този месец.

След представянето на Прийчър, Ветеран и Огрин, този път, основателите на играта обръщат внимание на напълно нов клас = Psyker: Psykinetics. Както може да се допусна от името им те владеят психотронни сили, с които безусловно взривяват мозъците на враговете си от разстояние. Заедно с това имат като съществени оръжия голям меч за непосредствен пердах и револвер – за конфликти от разстояние.

Огромната мощ на тяхното схващане идва от самата Нематерия – самата същност на демоните и боговете – на която те се явяват проводници. Дори къси моменти на съмнения на някой от тях или на техен възпитаник може да докара до необратими последствия, като да речем обладаването им от могъщите същества на Нематерията. Това кара останалата част от човечеството да страни от тях, а самите те да са недоверчиви към всеки срещнат представител на класа им. Империята не може да действа без тях, само че те не се заблуждават за нейната безнравственост, което ги прави още по-недоверчиви към околния свят. Единствените, на които сайкърите се доверяват са огрините, които със своята съвсем детска елементарност и наивност ги прави безобидни. Не по този начин стоят нещата със зелотите, които смятат сайкърите за изроди, аномалии и вещери. Тяхната най-голяма отбрана се явяват техните възпитаници, които им оказват помощ да резервират салдото си и контрола в борбите, до момента в който най-голямата накърнимост се явява неналичието на мускулна маса и устойчивост, което ги прави неспособни при среща с многочислени орди. Играта излиза на 30-ти този месец за платформите на Xbox Series X|S, PS5 и лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР