Фармацевтичната компания AstraZeneca е продала ваксини срещу коронавирус за 2,2

...
Фармацевтичната компания AstraZeneca е продала ваксини срещу коронавирус за 2,2
Коментари Харесай

AstraZeneca е продала ваксини за 2,2 млрд. долара от януари до септември

Фармацевтичната компания AstraZeneca е продала ваксини против ковид за 2,2 милиарда $ през първите девет месеца на годината. Производителят е напът да реализира " скромна доходност ", защото получава нови поръчки, съобщи " Гардиън ".

Преди време AstraZeneca даде обещание да дава имунизацията си, която бе създадена взаимно с Оксфордския университет, без търси облага по време на пандемията.

" Сега компанията чака последователно да премине към скромна доходност ", се показва в обновена информация в петък. " Продажбите на Covid-19 имунизацията през четвъртото тримесечие се чака да бъдат комбинация от първичните съглашения и нови поръчки, като по-голямата част от тях ще дойдат от досегашните сделки. "

По-рано тази седмица англо-шведският производител на медикаменти удостовери, че ще сътвори особено звено за ваксини. Реорганизацията ще сплоти хора, които преди този момент са били основани в разнообразни отдели, и ще бъде отдадена на Covid-19 имунизацията и усъвършенстваните ѝ версии за справяне с новите разновидности на Sars-CoV-2.

AstraZeneca съобщи още, че ще стартира да включва приходите и облагата от продажбите на имунизацията в бъдещите си финансови насоки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР