Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на

...
Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на
Коментари Харесай

Fantom стартира нов фонд за разработчици

Fantom, блокчейн от първи пласт, стартира задача за основаване на „ по-безопасни меме криптовалути “, разпределяйки $6.5 милиона от личния си токен FTM като тласък за разработчиците, за да обособи своя ниша в бранша на меме токените, възлизащ на близо $50 милиарда.

Главният изпълнителен шеф на фондация Fantom , Майкъл Конг показа визията си за поощряване на екосистема, благоприятстваща стартирането на това, което той назовава „ по-безопасни меме монети “, прилагайки както механически, по този начин и нетехнически ограничения за въздържане на планове, белязани от издънки или измами.

Макар че Solana и Base, решението за мащабиране от втори пласт на Етериум на Coinbase преобладаваха в последните трескави акции за търговия с меме криптовалути, като Solana даже надмина комерсиалния размер на Етериум в разгара на меме манията през март, опасенията за измами и прекъснати планове са огромни. Докладите сочат, че всеки шести меме токен в Base е бил подправен, а многочислени планове, основани на Solana меме токени, които общо са събрали $26.7 милиона, са били бързо прекъснати.

За да притегли меме трейдъри във Fantom, Конг разкри на събитието MemeGlobal в Сидни на 30 април основаването на награден фонд от $6.5 милиона, равняващ се на 10 милиона FTM, за екипи, работещи с меме криптовалути.

Той вижда в настоящия меме феномен опция за Fantom да притегли забележителна потребителска база, възползвайки се от триумфа, следен в други вериги. Той акцентира уговорката на веригата да разшири екосистемата си, с цел да задоволи разнообразните условия на клиентите, без значение дали става въпрос за DeFi, NFT или меме токени, въпреки и в сигурна среда.

Успешният меме план, съгласно Конг, се характеризира с демократично пускане с необятно разпространяване на токените измежду общността, като се заобикаля несъразмерната централизация измежду шепа притежатели.

Съоснователят Андре Крондже е предложил ограничения за сигурността на меме криптовалутите, в това число взаимен надзор на ликвидността на токените с Фондация Fantom, систематизиране на предлагането на токени и механизми за обезпечаване на бистрота и отчетност при създаването на планове.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР