Фантастичното руло от тиквички се яде дори от онези, които

...
Фантастичното руло от тиквички се яде дори от онези, които
Коментари Харесай

Руло от тиквички: сочна вкусотия от прости продукти

Фантастичното руло от тиквички се яде даже от тези, които въобще не обичат тиквички. Пълнежът е от гъби, получава се много апетитен и необикновено апетитен.

Да, и скъпите артикули тук ще бъдат непотребни. Със сигурност всяка стопанка към този момент ги има в кухнята си за подготвяне на друго ядене, само че …… пробвайте тази неповторима рецепта.

Вземете тиквички, моркови, яйца, брашно, гъби, заквасена сметана, кашкавал. Освен това ще са ви нужни сол, черен пипер, лук, чесън и магданоз.

Необходимото количество на тези артикули се дефинира съгласно порциите, които желаете да получите и добавките са съгласно усета на всеки.

Начин на подготвяне:

Настържете с ренде тиквичките и хубаво ги изцедете.

Добавете към тази примес морковите, яйцето, брашното, солта и черния пипер в купата. Разбъркайте и разстелете върху хартия за печене. Тук сместа би трябвало да бъде добре изравнена. И по този начин, с цел да не залепва рулото след печене, хартията под него би трябвало да бъде добре намазана с олио.

Сложете във фурната за 20 минути на 200 градуса и пригответе плънката. Пасирайте лука с чесън, запържете гъбите със заквасена сметана. Извадете готовия блат от тиквички, сложете пълнежа от горната страна и поръсете с кашкавал.

Вижте още: Домати в буркани за зимата: най-вкусната рецепта

Навийте на руло и изпечете още един път за 10 минути на 200 градуса. Фантастичното руло от тиквички може да се сервира.

Приятен вкус!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР