ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Личният слуга на Путин направи поредно безумно изказване

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на furgehir.hu

Марионетката и персонален прислужник на съветския президент Владимир Путин Рамзан Кадиров направи следващото си безумно изявление. Този път парадоксът на казаното няма граници: „ Русия би трябвало да изтрие украинските градове от лицето на земята “. Припомняме, че в началото ръководителят на съветския район Чечения изиска разполагането единствено на високоточни оръжия, примерно против президентството на Украйна, само че в този момент скандалният представител на град Грозни приканва градовете да бъдат унищожени от лицето на земята.

Но Кремъл съумява единствено да изтрие украинската енергийна система от лицето на земята (с огромна точност). Нашествениците са насочили силите си към украинските топлоелектрически централи, които са един от главните източници на електрическа енергия в страната след атомните електроцентрали. От февруари до октомври тази година броят на съветските офанзиви против енергийната инфраструктура на Украйна се усили десетократно. От началото на пълномащабната съветска офанзива против Украйна агресорите са направили 85 офанзиви против електроцентрали, в това число 51 през октомври.

След като войната беше изгубена на бойното поле, Путин реалокира фокуса си върху унищожаването на сериозна инфраструктура в Украйна. Целта е да бъдат унищожени електроцентрали, захранващи линии, връзки и инфраструктура. По този метод той желае да тласне страната към мраз и апетит, да всява суматоха измежду украинците, да разсъни протестното им въодушевление против личното им държавно управление.

В търсене на тактически пробив Владимир Путин продължава да нанася масирани ракетни удари против инфраструктурни уреди на Украйна. Марионетното държавно управление на Русия продължава да отвлича вниманието на личното си население и да плаши украинския народ с изказванията си.

Предвид обстоятелството, че съветските удари по сериозни инфраструктури са директна причина за гибелта и геноцида на украинския народ, Европа би трябвало да продължи да обезпечава доставката на отбранителни и нападателни оръжия, в това число системи за противовъздушна защита, които са толкоз нужни при офанзиви против енергийната и друга инфраструктура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР