ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени”

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще разгласи, че се отдръпва от политиката, тъй като е бил предаден, отчаян, съблазнен и зарязан. Без значение, че никой не му е обещавал каквото и да е. Най-малко безрезервна поддръжка! ".

Това написа в своя обява във Фейсбук проверяващият публицист от Биволъ и Bird.bg Димитър Стоянов.

" Малко е шизофренно, но Трифонов съобщи, че чака поддръжка, даде тип, че я изисква и очакваше да я получи, тъй като смята, че му се поставя! При това без да предлага нищо отсреща! Най-вече без да предлага бистрота! Подбирайки екип, който е източник на неприятна известност и кавги! Естествено, номерът не мина. Защото “кирливите ризи” лъснаха! То не бе плагиатство, не бяха несъществуващи докторантури в чужбина, не бяха връзки с Движение за права и свободи! ", написа още той.

" За екипа и гласоподавателите си Трифонов може да е Месия, само че това са под 12% от имащите право на глас! За останалите е източник на политическа екзотика! Ей това е синдромът на неразбрания талант в деяние - той е талант, а те не го схващат!

Каква изненадваща развръзка, Има Такъв Народ не съумяха да сформират задоволително държавно управление и в този момент са “прелъстени и изоставени”! Ето това е типичен случай на бягство от политическа отговорност! ", счита още Димитър Стоянов.



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР