„Факти и доказателства срещу Пеевски по „Магнитски” няма. Ние ще

...
„Факти и доказателства срещу Пеевски по „Магнитски” няма. Ние ще
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Факти и доказателства срещу Пеевски по „Магнитски” няма

„ Факти и доказателства против Пеевски по „ Магнитски” няма. Ние ще пазиме всеки, до момента в който не ни покажат неоспорими доказателства против него”, съобщи пред Нова тв Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

Той акцентира, че в разширения лист единствено две от 64-те компании са свързани с някогашния депутат от Движението.

„ В Екологичен потенциал се чуха разнообразни позиции от разнообразни представители. Това, което стана ясно, е, че Европа няма да допусне едностранни дейности на която и да е страна. Ясно се чу позицията на Движение за права и свободи, че няма по какъв начин да се позволяват дейности, които нарушават европейските регламенти. Получи се доста остро писмо от Екологичен потенциал до Българското държавното управление, в което се упорства за бърз отговор какви са тези дейности в несъгласие на правата на Европейския съюз”, изясни той.

Според него депутатите в Екологичен потенциал са се обединили към тезата, че липсва законодателство и нужните институции, които да взимат ограничения против корупцията в Европа. Хамид акцентира, че е потвърдено с задоволително обстоятелства, че във връзка с Делян Пеевски са показани изказвания посредством лобистки компании, а служителите в Съединени американски щати са подведени.

„ Четохме много забавни неща от лобистите. Те могат да стигнат до всеки служител в Съединени американски щати. От една страна са тези голословни изказвания, въпреки това са обстоятелствата. Ние имаме отговори от всички институции в страната, че няма данни за корупция. Нали не мислите, че министърът на правораздаването Янаки Стоилов или вицепрезидентът Илияна Йотова ще излъжат. Данни няма”, акцентира Хамид Хамид.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР