Фактът, че породата голдън ретривър се нарежда сред предпочитаните породи

...
Фактът, че породата голдън ретривър се нарежда сред предпочитаните породи
Коментари Харесай

Какво обича голдън ретривърът?

Фактът, че породата голдън ретривър се подрежда измежду желаните породи кучета за домашни любимци, както и за работни животни демонстрира, че хората обичат златните ретривъри.

Те са избирани поради чудесния темперамент на голдън ретривъра, присъщ с мекотата, дружелюбността, само че и самоувереността си, многочислените им заложби на ловджийско куче, лидер на слепи хора, участник в избавителни акции и полицейски чиновник.

Интелектът им ги слага на четвърто място измежду умните породи, а лесното им образование ги прави в действителност съвършени работещи животни, както и домашни любимци.

Какво обича породата голдън ретривър?

Отговорът е - то обича тези действия, които го вършат толкоз известно. Възрастното животно обича да работи и има рядката дарба да се приспособява към всевъзможен вид работни условия. Изключително елементарно и бързо възприема командите и ги извършва с възторг, тъй като гори от предпочитание да угоди на своя притежател.

Това куче умее да се концентрира в задачата и да я извърши напълно тъкмо. Интелигентният златен ретривър обича да му разпореждат отговорности, да му гласоподават доверие, вменявайки му отговорности, които с подготвеност извършва.

Нищо не е прекомерно мъчно за интелекта му и то обича да взима решения, свързани със отговорностите му. Паметта му и любовта му към работата го вършат чудесно работно куче.

Когато не са му делегирани отговорности, това интензивно, само че не прекомерно пламенно четириного обича да играе, харесва му водата и на драго сърце се къпе. Обича разходките навън, да потича на воля, защото има сила, която да изразходва.

 Голдън ретривър

Ретривърите харесват да носят всякакви движимости в устата си и са от тези домашни любимци, които с наслада ще донесат пантофите на стопанина си, когато се прибере вкъщи. Още повече на тях им доставя наслаждение да се грижат за стопаните си, да им служат.

Златните ретривъри са щастливи да се усещат част от фамилията, само че в никакъв случай не не помнят отговорностите си към стопанина, на който служат. Спокойният им темперамент ги прави идеални лечебни кучета, само че това няма по какъв начин да се реализира без персоналната им ангажираност към хората, които се нуждаят от тях.

В лицето на голдън ретривъра индивидът има неотклонен и толерантен служащ, лоялен другар и бранител, куче, което го обича и му случи безусловно.

Ако и вие желаете такова златно куче, вижте разгласи и цени за голдън ретривър.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР