Фактът, че можем да гледаме български сериали все по-често, може

...
Фактът, че можем да гледаме български сериали все по-често, може
Коментари Харесай

Задава се нов български сериал - Алея на славата

Фактът, че можем да гледаме български сериали все по-често, може единствено да ни радва. И в случай че лятото е интервал на отмора, то есента постоянно стартира стремително с нови продукции.
 Радина Боршош показа вест, която никой не очакваше
Голямата вест на Радина Боршош

Актрисата съумя да изненада почитателите си

Така се обрисува да бъде и тази година. Тази есен се чака по NOVA да се завърти новият български сериал  " Алея на славата " . Той е определян като модерен фамилен сериал, а фотосите му текат сега.

" Алея на славата " ще ни покаже устремът на двама млади готвачи - Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов), по пътя към върха в тяхната специалност. Защото не желаят да бъдат най-хубавите единствено в България, а и в международен мащаб.

На фона напрежението в нагорещените кухни на няколко ресторанта ще забележим и всички премеждия, през които минават младите гении в любовен аспект. Пътищата на всички герои в сериала ще бъдат пресечени от  невъзможната обич и възможните компромиси, упоритостта, поколенческите разлики, конкуренцията, другарството, а също по този начин и измяната.
 Калоян Катинчаров,
Калоян Катинчаров - от служител на реда в " Братя " до занаятчия в " Много мой човек "

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Режисьор на сериала е Виктор Чучков, продуцент е Светлин Нейнски, а историята е дело на основния сценарист Борислав Захариев и екипа му. В останалите роли ще забележим актьорите Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, и Стефани Ивайло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР