Факт: феновете на Игри на волята много повече се вълнуват

...
Факт: феновете на Игри на волята много повече се вълнуват
Коментари Харесай

Смях на чужд гръб: Фифо се изкефи на хейта по Джаферович

Факт: почитателите на " Игри на волята " доста повече се вълнуват от връзките сред участниците, в сравнение с те сега. Доказателството го виждаме по линията Филип - Джаферович, които меко казано от началото не са си симпатични взаимно.

Разбира се, приказваме за връзки в Играта, защото по-рано тази есен, до момента в който на екран течеше пикантен скандал сред двамата, риалити звездите демонстрираха другарска непосредственост на рождения ден на инфлуенсърката. Още тогава разбрахме, че двамата са заровили томахавките и изострените връзки са останали в шоуто.

Виж още: След успеха: Джаферович се възгордя, обърна се към Генчо

Е, това не значи, че двамата не могат да оценят изобретателния хейт по противниците си на Арената! Това ни сподели Филип, който показа следния колаж от почитател група на " Игри на волята ":

 https://www.instagram.com/fifoatanasov/

От емоджито под колажа се вижда, че Фифо откровено се забавлява с сходен вид " изкуство ", само че и че следи интензивно какво се приказва и разгласява по негов адрес.

В последната сесия в Instagram, когато отговори на въпроси на почитатели, инженерът за следващ път показва положителни маниери и мъжко държание, като отговори дипломатично на въпросите, свързани с Евгения Джаферович. 

Виж още: Предизвикателна и секси: Мирела предизвика мръсни мисли с нови фотоси

Въпреки това обаче Филип показва почитание към Генчо и страдание за отпадането му преди финала. " Гена, почит към теб и играта ти. Пътят ти беше сложен, скачаше в борбите и компликациите. Заслужаваше да стигнеш до финалната седмица ", написа Филип.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР