Факт е, че сме съставени от физическо и емоционално тяло.

...
Факт е, че сме съставени от физическо и емоционално тяло.
Коментари Харесай

Защо ни трябва емоционална Бърза помощ


Факт е, че сме формирани от физическо и прочувствено тяло. Невероятно е какъв брой грижи поставяме за външната си обвивка - къпем, мажем, подстригваме, боядисваме, упражняваме, храним, поим и вършим секс с концепцията да се усеща удобно и да наподобява добре.

Колко от тези старания поставяме за прочувственото си тяло?

Тъкмо противоположното, емоцииите постоянно крием, тъгата и скръбта подтискаме, същинските си стремежи трансформираме в допустими и добре звучащи клишета, гневът ту избухва, ту се трансформира в незадоволеност и мрънкане, а любовта си показваме постоянно по странни способи.

След години на блуждаене из личните си прочувствени лабиринти, с огромна изненада откриваме, че страдаме от мъчно за диагноза физическо заболяване.

Грижата за прочувственото здраве е крачка напред в желанието ни да действаме по-добре и да сме по-информирани и уверени във възпитанието на децата си.

Всъщност в случай че подходим почтено към себе си, ще установим, че изпитваме прочувствени усложнения доста по-често от физически. Отхвърляне, чувство за несправяне, самотност, беззащитност, яд или горест ни преследват освен нескрито, само че и насън.

Случи ми се да пътешествам по света и да се поогледам кой по какъв начин се оправя с това несъгласие. За благополучие, имах задоволително време, с цел да навляза в някои културни особености, и се оказа, че френско говорящите нации като че ли са намерили път натам.

Интересно ми беше да видя по какъв начин, до момента в който се пробвах да убедя всички какъв брой съм добре, хората към мен се отнасяха към прочувствените си усложнения без позор и стеснение. Горе-долу като да си хванал грип, стомашно разстройство или
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР