Факт е, че смартфоните са неделима част от живота и

...
Факт е, че смартфоните са неделима част от живота и
Коментари Харесай

Какво е по-ценно за хората - смартфонът или кучето/сексът/ваканцията

Факт е, че смарт телефоните са неделима част от живота и всекидневието ни, макар че ги има от относително малко години.

Друго обичано за мнозина нещо е кучето. То е с нас от над 10 000 години, преди да го убедим да спре да е вълк и да дава лапа, а оттогава е наш най-хубав другар, надзирател и сътрудник.

Въпреки дългогодишната си връзка с нас, кучето стартира да губи цената си, изключително когато го съпоставяме със смарт телефона.
 Снимка 497587

Проучване на телекомуникационната компания SimpleTexting всред 1000 американци сочи, че 40% от хора биха се отказали от кучето си, само че не и от смарт телефона си.

Прочетете изречението отново, преди да ви сервираме второ с сходно по безсмислица наличие - 42% от хората са подготвени да се разделят с интимните си сътрудници за месец, само че не биха се лишили от мобилния си телефон за същия интервал.

Така стигаме и до % на хората, които биха се отказали от секса за месец, само че не и от смарт телефона - 53% от тях избират да са " на изсъхнало ", в сравнение с да са без селфита и Instagram.
 Снимка 497586

Нещо повече - 39% от хората биха се отказали от почивните и ваканционните си дни за цялостен живот пред това да се разделят с телефона си за месец.

Това са целите на хомо сапиенс през 2020 година - телефонът е по-ценен от кучето и колегата, а ваканциите и сексът са отживялост.
 Алармата, кафето, обществените мрежи и нездравословните утринни привички, за които би трябвало да забравим
Вредните утринни привички, за които да забравим

За да не провалят целия ни ден

Дори не желаеме да си помисляме за еквивалентни изследвания, които ще четем през 2030 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР