Факт е, че профилите на някои инфлуенсърки в Instagram приличат

...
Факт е, че профилите на някои инфлуенсърки в Instagram приличат
Коментари Харесай

Така се прави! Елица от "Игри на волята" в гола фотосесия с много стил и красота

Факт е, че профилите на някои инфлуенсърки в Instagram наподобяват на такива в OnlyFans или най-малко на къса презентация какво чака почитателите им, в случай че си платят абонамента за обществените мрежи за възрастни. 

Най-често става въпрос за фотоси, в които няма доста план, а голотата е главен акцент. Е, голи фотоси в професионална фотосесия сподели и Елица от " Игри на волята ", само че тук приказваме за съсловия над тези на упоменатите към този момент инфлуенсърки:

Виж още: Интелигентна, интелигентна, съумяла: Какво търси в действителност Меган в " Ергенът "?

Във втората фотография на карусела виждаме Елица, която нежно е прикрила женствените си форми с цветя. Фотосесията беше направена през февруари, само че олимпийската ни медалистка качва пролетната фотосесия точно на 1 март. 

И точно, тъй като е красива, стилна, изпипана и артистична, фотосите не предизвикат мнения каквито четем най-вече под фотосите на Андреа. Тук има единствено похвали. " Невероятно красива си ", " толкоз нежни и женствени фотоси ", " Това е самата хубост ", пишат ѝ под фотосите.

Виж още: Виж какво мога! Евгения Джаферович влиза във форма за лятото, изуми с умения в залата

Самата Елица е в разгара на организацията за най-щастливия си ден - сватбата! Тя ще бъде през лятото, като с Алекса ще се врекат във честност в столичен хотел. Скоро Елица не е разказвала по какъв начин върви напредъкът по тематиката, само че още при започване на годината тя се похвали, че събитието е проведено на 90%.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР