Фабио Фонини продължава да радва италианските фенове на тенис турнира

...
Фабио Фонини продължава да радва италианските фенове на тенис турнира
Коментари Харесай

Радост за домакините при нова победа на Фонини в Рим

Фабио Фонини продължава да радва италианските почитатели на тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Рим, откакто се класира на четвъртфиналите и чака Рафаел Надал или Денис Шаповалов. Италианецът съкруши с 6:4, 6:4 Петер Гойовчик и направи още по-приятна седмицата, предхождаща 31-ия му рожден ден. За телевизионните камери пък нечуван интерес представляваше наличието на обичаната му Флавия Пенета на трибуните.

@fabiofogna #ibi18 pic.twitter.com/cXyW6V6EHT
— Tennis TV (@TennisTV) May 17, 2018
Фонини, който завоюва купата в Рио по-рано през сезона, осъществя 19 уинъра (11 от форхенд) и съумя да заличи закъснение с 2:4 в първия сет. За него това е четвърти четвъртфинал в “Мастърс” - Монте Карло 2013 (полуфинал), Синсинати 2014, и Маями 2017 са другите.

Гойовчки участваше на каквато и да е фаза на “Мастърс” едвам за седми път, като не можа да се възползва от водачеството си в резултата при започване на първия сет, само че направи 18 непредизвикани неточности. При 4:5 във втория пък той направи две двойни неточности, а с форхенд-уинър по диагонала Фонини записа 20-ата си победа в мач номер 30 за 2018 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР