Фабио Фонини е един от най-ярките лица в професионалния тенис,

...
Фабио Фонини е един от най-ярките лица в професионалния тенис,
Коментари Харесай

Необичайна гледка в София: Фонини изиска от съдията предупреждение за себе си

Фабио Фонини е един от най-ярките лица в професионалния тенис, който трансформира в шоу всеки собствен мач. Изключение не направи и дуелът му против Александър Вукич от първия кръг на АТР 250 шампионата в София, по време на който италианецът още веднъж сподели типичния за себе си непукизъм и въпреки да имаше своите проблясъци, в последна сметка си потегли като надвит от корта.

По време на конфликта феновете станаха очевидци на любопитен миг, когато при  резултат 5:5 в дебютния сет представителят на Италия направи двойна неточност и в яростта си от случилото си изпрати с всичка мощ топка в трибуните. Първоначално, съдията на стола Аурели Торт реши да си затвори очите и не реагира по никакъв метод на обстановката, само че незабавно по-късно Фонини настоя разпоредбите да бъдат спазени, обръщайки се към основната арбитърка с искане да му даде предизвестие за недопустимо държание.

Now I have seen it all!
Fognini after abusing the ball requests chair umpire Aurelie Tourte to give him a code violation: " Give me. [Pause] Give me. "
— Beta (@sPETEcore)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР