Езра Милър определено не може да каже, че се намира

...
Езра Милър определено не може да каже, че се намира
Коментари Харесай

Защо Езра Милър ще потърси помощ

Езра Милър несъмнено не може да каже, че се намира в най-хубавия интервал от живота си. Макар Warner Bros. да му дадоха изобретателната независимост за независимия филм за Светкавицата.
 Езра Милър, карцерът му в Хавай и новите проблеми за артиста
Проблемите за Езра Милър не престават

Отново нахлуване

Филмът е към този момент сниман и би трябвало да го забележим по някое време следващата година, само че това може и да не се случи. Причината е, че проблемите в персоналния живот на артиста не престават с цялостна мощ.

Вече ни е мъчно да преброим свадите, свързани с принуждение над хора, в които Милър е заплетен. Да не приказваме, че против него има издадени даже ограничаващи заповеди. И по този начин, цялостното му държание заплашва освен кариерата му, само че и бъдещето на кино лентата.
 Снимка 569853

Оказва се обаче, че Езра Милър се е вразумил и е взел решение да потърси помощ. От The Hollywood Reporter разбираме, че артистът е признал в послание, че в последно време се въвлича в съществени проблеми, Ето за какво е решил да потърси помощ за " комплицираните си психологични проблеми ", както самият той се е изразил.

В обръщението си Езра Милър се извинява на всички, които е наранил по някакъв метод с държанието си. Но в този момент е предан на задачата да направи всичко по силите си, с цел да си върне предходния живот. Към момента не знаем в какво тъкмо се показва помощта, която той е потърсил за проблемите си.
 Езра Милър, вторият арест и новите проблеми на артиста в Хавай
Защо арестуваха Езра Милър за повторно

В какви проблеми се забърка този път артистът

Но пък новината за решението му идва малко откакто много хора от промишлеността твърдяха, че Warner Bros. може и да решат да се откажат от кино лентата за Светкавицата, въпреки че са похарчили над 200 милиона $ за него. Е, това е малко евентуално развиване на събитията, само че бъдещето на Езра Милър несъмнено бе сложено на карта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР