Езотериците казват, че в деня на слънчевото затъмнение, което ще

...
Езотериците казват, че в деня на слънчевото затъмнение, което ще
Коментари Харесай

Късметът им обръща гръб! Слънчевото затъмнение руши живота на 2 зодии

Езотериците споделят, че в деня на слънчевото затъмнение, което ще настъпи на 14 октомври, животът на представителите на два знака от Зодиака може да се обърне с главата надолу. Късметът ще се отвърне от тях.

Кой да се приготви за проблеми и по какъв начин да оцелее удара?

Лъв

По време на слънчевото затъмнение доста проблеми на Лъвовете ще изплуват на повърхността, без значение по какъв начин се пробват да ги скрият. Ураган от неуспехи може да избухне в живота им, даже няма да могат и да си мечтаят за шанс. Този ден може да промени доста неща в живота ви.

Езотериците поучават съществено да премислят полезностите си.

Опитайте се да намерите нов житейски ориентир, а в случай че би трябвало, започнете всичко от нулата, Лъвове! Ще бъде доста мъчно да се справите с проблемите, само че въпреки всичко имате шансове да се отървете от тях с доста непримиримост и воля.

Скорпион

Слънчевото затъмнение съществено ще разклати гордостта на Скорпионите. Ще би трябвало да разберете, Скорпиони, че центърът на Вселената несъмнено не сте вие. Това осъзнаване ще бъде поднесено от по допустимо най-неприятния метод.

По време на затъмнението хората стартират да се карат и да се ядосват и поради най-малката дреболия. Опитайте да се сдържате и да държите страстите си под надзор, като не си изкарвате яда върху близките. Не заливайте с отрицателна енертия тези, които въобще не го заслужават!

Източник: УНИАН

Превод и редакция: Novinite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР