Езотериката твърди, че има специална енергийна връзка между човека и

...
Езотериката твърди, че има специална енергийна връзка между човека и
Коментари Харесай

Непотребните вещи: Опасно ли е да ги даряваме на други хора

Езотериката твърди, че има специфична енергийна връзка сред индивида и неговите движимости.

Даването на движимости на други хора е изцяло естествена процедура. Много хора подаряват движимостите си на нуждаещи се или ги предават в фамилията от по-големите на по-малките. Някои другари обменят облеклата си, в случай че към този момент не се нуждаят от тях. Но има избрани правила, съгласно които би трябвало да вземате и давате. Всичко това се дължи на обстоятелството, че всеки човек има своя лична сила, която придвижва върху нещата, които постоянно носи, настояват езотериците. Можете да дадете отрицателната или противоположното – позитивната си сила на различен.

Между братя и сестри

По-малките братя и сестри постоянно носят облекла за по-големите, защото родителите не постоянно имат задоволително пари, с цел да обезпечат на всички деца нови облекла. Ако обаче по-голямото дете не е сполучливо в учебно заведение, не би трябвало да трансферирате нещата му на по-малкото. Факт е, че сред братята и сестрите има специфична връзка, тъй че облеклата могат да водят по-малкото дете по стъпките на по-голямото. Ако не желаете детето да повтори ориста на брат си или сестра си, би трябвало да дадете нещата за щедрост.

Между познати

Ако подарявате неща на познати, тогава би трябвало да сте сигурни, че сте с по-висок обществен статус, финансово по-стабилни и в положително здраве. Само в този случай си коства да давате облекла на хората.

Неща за значим мотив

В никакъв случай не би трябвало да подарявате облекла, които сте закупили за специфичен мотив - дипломиране, женитба или различен празник. Ако сте изпитали позитивни страсти, тогава не можете да ги дадете. Човекът, на който ги подарявате, може да отнеме позитивната ви сила и да промени ориста ви.

Обувки

Краката са значима част от тялото, в която е съсредоточена силата на пътя, тъй че също би трябвало да внимавате, когато подарявате обувки. За да не повтори човек ориста ви и да не ви отнеме щастието, би трябвало да извадите стелките и връзките от обувките си. Тези елементи са енергийно значими, тъй че в случай че не ги употребявате повече, най-добре ги изгорете.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР