Ейза Гонсалес има многобройни планове, свързани с кариерата си на

...
Ейза Гонсалес има многобройни планове, свързани с кариерата си на
Коментари Харесай

Къде се татуира Ейса Гонсалес

Ейза Гонсалес има многочислени проекти, свързани с кариерата си на актриса. Сред тях са няколко забавни планове, които ще бъдат осъществени взаимно с известни режисьори. Наскоро стана ясно, че тя ще се снима в продукцията The 3 Body Problem, разработвана от основателите на Game of Thrones, взе участие в научно-фантастичния филм Ash, както и в The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Последният план е изработен дружно с Гай Ричи.
 Какво е общото сред Алесандра Амброзио и Ейса Гонсалес - като се изключи че са убийствено секси
Какво е общото сред Алесандра Амброзио и Ейса Гонсалес - като се изключи че са убийствено секси

Приключения в Ибиса

Така че, очевидно ваканцията за Ейса е завършила и тя към този момент се настройва към " работен режим ". Но преди този момент 33-годишната мексиканска актриса реши да направи още едно малко наслаждение за себе си - да се татуира.

Преди ден Ейса бе маркирана в малко видео на един от най-хубавите салони за татуировки в Лос Анджелис. На фрагментите тя се появява в стеснен наследник топ, комбиниран с лек грим и бижута, дружно с художника, а най-после се вижда и самата татуировка - във флорален дизайн, който съставлява лицето на жена.

" Винаги е наслаждение ", написа татуировчикът, намеквайки, че това не е първият път, в който Ейса го посещава.

По-рано този месец  бе снимана в Лос Анджелис на публично общественото събитие, на което участваха редица водещи холивудски звезди. Тя изглеждаше стилна и секси в напълно кафяв тоалет от втален топ, тясна пола и черни мокасини Prada.

Колкото до идните планове на актрисата и по-специално работата ѝ с Гай Ричи, тя показа преди време пред L`Officiel: " Той ми разреши да направя неща, които никой различен режисьор не ми е разрешавал да направя. Едно от тях, което евентуално мога да загатна, е, че ми разреши да пресъздам напълно английски персонаж, дружно с присъщия акцент. "
 The Ministry of Ungentlemanly Warfare, Ейса Гонсалес, Хенри Кавил и какво знаем за новия филм на Гай Ричи
Ейса Гонсалес се изправя против нацистите

Какво знаем за новия филм на Гай Ричи
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР