Ейми Уеб, професор от нюйоркския университет „Стърн“, прогнозира, че мобилните

...
Ейми Уеб, професор от нюйоркския университет „Стърн“, прогнозира, че мобилните
Коментари Харесай

Учени: Мобилните апарати скоро ще изчезнат

Ейми Уеб, професор от нюйоркския университет „ Стърн “, предвижда, че мобилните телефони скоро могат да изчезнат, и сподели, че това няма да е първият път, когато е станала радикална смяна, когато става въпрос за актуалните технологии.

Тя предвижда, че новите устройства ще поемат функционалността на мобилните телефони.



„ Днес порастват продажбите на безжични Bluetooth слушалки, което улеснява ръководството на телефоните. Има от ден на ден устройства, които могат да се оправят с гласови команди. "Мисля, че скоро няма да има повече устройства с един екран като мобилен телефон, а по-скоро огромна серия от устройства, които се свързват със самия телефон. "

Тя пресмята, че през идващите 10 години софтуерните устройства могат да бъдат свързани с „ умни “ очила или ръкавици и споделя, че идването на „ умните очила “ ще се случи през идващото лято.

В мрежата също по този начин се споделя, че през днешния ден при мобилните телефони към този момент тяма огромни нововъведения и продажбите им също понижават, което единствено ще форсира изгубването им.

„ Нека си спомним времето преди 20 години, когато имахме агресия на цифровите фотоапарати и появяването на преносими компютри. Кой би споделил, че единствено 10 години по-късно ще имаме тези два апарата в едно - мобилния телефон “, споделя Уеб.

И в действителност звучи разумно, че в този момент е моментът да се интегрират мобилните телефони в нещо ново...

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР