Евтино море за пенсионери пускат родните курорти. Проверка на „Телеграф“

...
Евтино море за пенсионери пускат родните курорти. Проверка на „Телеграф“
Коментари Харесай

Оферти за без пари пускат родните морски курорти, ето кой може да облажи

Евтино море за пенсионери пускат родните курорти. Проверка на „ Телеграф “ сподели, че сред 44 и 55 лева вървят офертите по стратегия „ Златна възраст 55+ “ до края на септември.

Дори висококатегорийните хотели се пробват да привлекат хората от третата възраст с ултра олинклузив с включен чадър и шезлонг на плажа, спа-процедури и цени от 83 лева В момента хотел в "Св. Константин и Елена " предлага такава стратегия - с 10% отстъпка от постоянните цени.

Всеки притежател взема решение дали да и по кое време да предложи бонус на туристи, навършили 55 години. От сектора разясняват, че единици се възползват от предложенията поради страха от заразяване и несигурността при пътуванията.

Програмата „ Златна възраст 55+ „ е предопределена или е избрана като подобаваща за хора в дейна зрелост над 55 години и пенсионери. Офертите са за почивки, екскурзии, хотелско настаняване или круизи и могат да бъдат както самостоятелни, по този начин и групови.

Това, което отличава тези предложения от общоприетите оферти, са съобразеността на стратегиите с възрастовите условия за комфорт при пътуването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР