Еврото е - на спестяванията, заплатите и пенсиите на българския

...
Еврото е - на спестяванията, заплатите и пенсиите на българския
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Еврозоната е като доживотен затвор, Слави Трифонов иска да заличи държавността ни *

" Еврото е - на спестяванията, заплатите и пенсиите на българския народ. Достатъчно е да си спомним какво се случи в Гърция, когато вкараха еврото. Тогава те желаеха да излязат от еврозоната, само че не откриха подобен механизъм. Нещо като пожизнен затвор. "

Това съобщи в предаването водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. От партията проведоха митинг с искане за оставката на финансовия министър Асен Василев. Причината е подписания от него проект за въвеждане на еврото в България.



" Ние считаме, че ликвидирането на българския лев ще докара до окончателния завършек на последния детайл на българската самостоятелност, а точно финансовата. Нямаме военна самостоятелност, нито икономическа. Влизането в еврозоната ще ни направи подвластни от непозната наднационална организация, каквато е Европейската централна банка (ЕЦБ), чийто ръб на шефовете не се избира, а се назначава.

Буквално през вчерашния ден стана известно едно Станислав Трифонов пред френска медия, в която той изрично споделя, че е " за " еврото. Всички останали партии пък мълчат. Причината е, че България не е самостоятелна страна и българските политически субекти извършват заповедите на своите господари. А мълчат, тъй като не желаят да се конфронтират със своите гласоподаватели, защото 87 % от българските гласоподаватели са срещу въвеждането на еврото, по данни на другояче субективната медия Капитал ", регистрира той.

" Освен че желае да ликвидира българския лев, групировката на Трифонов желае да направи същото и с българската държавност. В своето изявление ръководителят на партията декларира, че е хубаво нашата страна да стане част от общоевропейска федерация, с което да бъде дефинитивно ликвидирана българската държавна самостоятелност ", счита водачът на Възраждане.

Костадинов уточни още, че на България липсва и хранителен суверенитет. Трябва да бъде поощрено българското произвеждане и съответно хранително-вкусовата индустрия, смята той.

" Възраждане има специфична стратегия за възобновяване на българското селско стопанство. За да се случи това, ние би трябвало да предоговорим някои условия за участието на България в Европейски Съюз, тъй като контрактуваните през 2006 година от екипа на Меглена Кунева условия, са извънредно неизгодни за България. В момента участието ни не дава отговор на българските национални ползи и в случай че не успеем да ги предоговорим, просто би трябвало да го напуснем. Защото в този му тип е нездравословен и за европейската цивилизация. Видяхте какво се случи с проблема Орбан, когато одобриха един напълно естествен закон, с който се не разрешава рекламата на хомосексуална идеология измежду малолетни и малолетни деца. В един миг това се оказа величествен проблем за Европейски Съюз. Аз считам, че гласът на Орбан и такива като него, е гласът на здравия разсъдък в съюза.

По отношение на обвиняванията към " Възраждане " за връзки с Русия, Костадинов уточни, че такива няма. Колкото до отправящите ги - това са хора, които вземат пари от американското посолство, съобщи той. Лидерът на " Възраждане " даде поръчка, че ще бъдат изкарани нескрито всевъзможни зависимости от непознати страни и продажбата на българския суверенитет. " В Съединени американски щати да вземем за пример, всеки който получава финансиране извън, не може да се занимава с политическа активност ", съобщи той.

Като съществени цели на " Възраждане " Костадинов уточни демография, опазване на здравето и обучение. " Ние сме единствените, които имаме стратегия за справяне с демографската злополука. Първият законопроект, който ще внесем в Народното събрание, ще е обвързван точно с демографията ", оповести Костадинов.

Той счита, че държавната администрация би трябвало да бъде понижена. Достатъчно е да забележим броя на държавните чиновници преди 1989 година, когато страната беше девет милиона и имахме командна стопанска система, по отношение на сегашната - когато на процедура сме 6 милиона и държавната стопанска система се е събрала в няколко обекта.

Относно персоналната си мотивация за влизане в политиката, Костадинов уточни, че той не харесва политиката, само че без сами да запретнем ръкави и да си решим проблемите, никой няма да го направи.

" Аз не одобрявам политиката. Тя ми донесе единствено гадости, клюки, арести, мръсотия, правосъдни проблеми, обгазявания... Но и да не я харесваш политиката, тя се занимава с теб. България не може да чака избавление извън. А вярата е в огледалото. Вярвам в българския народ и ще му помогнем той също да повярва в себе си, съобщи още той. "

" Смятам, че идните избори ще бъдат по-честни. След тях чакам " Възраждане " да влезе в Народното събрание и да стартира построяването на новата българска страна и писането на нова глава от българската история. Защото " Възраждане " сега води битка за освобождение на българската страна. Ние представляваме едно национално-освободително придвижване.

В държавното управление на Радев има хора, които преди този момент са били с Борисов. Като прословутия министър на образованието, който преди този момент е бил зам.министър във втория кабинет на Борисов. Както и министъра на финансите, който пък беше назначен от Плевнелиев като министър на стопанската система. В България има два типа партии - " Възраждане " и всички останали. На 11 юли ни чака избор сред разрухата, олицетворявана от всички партии, ръководещи страната през последните 32 години, в това число и тези в последния парламент и " Възраждане ", представлявана от нас - актуалните български възрожденци “, приключи той.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за парламентарни избори 2021; Kупуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР