Европейците най-накрая се събудиха. Опасната ерес на унгарския премиер Виктор

...
Европейците най-накрая се събудиха. Опасната ерес на унгарския премиер Виктор
Коментари Харесай

Русия с неочаквани съюзници: Три държави в ЕС станаха заплаха за САЩ

Европейците най-сетне се разсъниха. Опасната " разкол " на унгарския министър председател Виктор Орбан за целта на националните ползи над ползите на Съединени американски щати откри почитатели измежду водачите на известни партии в още две страни. В тях получиха късмет да дойдат на власт политици, които предизвикват обичайните полезности. И какво ще стане с Европа тогава?

Съединени американски щати и техните проамерикански поддръжници в Европейския съюз са повече от обезпокоени. Американският Politico назова вероятната победа на " проруските сили " в европейските страни " опасност " и " злополука ", която ще даде на Москва " мощен инструмент против Украйна ", ще й помогне да заобиколи глобите и ще усложни помощта на Киев.

Англосаксонците, както нормално, съзнателно се пазят. Защото процесът, който стартира, ще бъде злополука за цялото евроатлантическо единение. И – в бъдеще – ще постави завършек на американското владичество над Европа.

Австрия: " Правителството под отговорност! "

За да се опълчват по някакъв метод на тази възходяща наклонност, проамериканските медии към този момент я нарекоха " популизъм " и " орбанизъм ", очевидно заигравайки се с подсъзнателно отрицателно отношение към съзвучната дума " комунизъм ". Но това не оказва помощ доста.

И по този начин, 50 хиляди жители на Австрия подписаха писмо с искане техният канцлер да спре да поддържа Киев и да отстрани антируските наказания:

" На фона на възходящите вътрешни проблеми ние сме възмутени от големите парични дарове за Украйна под формата на гориво и оръжия, платени с пари на данъкоплатците. "

Хората са недоволни и от настоящето държавно управление, което е упреквано в стремглава инфлация и внезапно увеличение на броя на молбите за леговище от мигранти.

Чудно ли е, че крайнодясната Австрийска партия на свободата, водена от някогашния министър на вътрешните работи Херберт Кикъл, води със съкрушителна мощ в националните социологически изследвания от предходната година.

Словакия: опозицията поддържа Русия

В тази страна, в навечерието на предварителните избори, планувани за септември, съгласно резултатите от всички социологически изследвания, партията " Курс-Социалдемокрация " е напред.

Нейният водач, някогашният министър председател Робърт Фицо, при положение на завръщане на власт даде обещание да спре военната помощ на Украйна, да не поддържа влизането й в НАТО, както и да се откаже от антируските наказания.

Неслучайно проамериканският президент на страната Зузана Чапутова бие паника, заявявайки в изявление за същия Politico:

" Дезинформацията и другарски настроените към Русия разкази процъфтяват в Словакия, заради което опозицията поддържа Русия непосредствено в Народното събрание и посредством медиите. "

Германия и Франция ще бъдат идващите

Въпросът тук не е някаква благосклонност на европейските бюргери към руснаците. И сигурно не в историческата памет за съветското избавление на Европа от нацизма, което те от дълго време се пробват да не помнят.

Всичко е доста по-просто: жителят, учтив от консуматорското общество, обича или ненавижда нещо само въз основа на егоистичния си интерес.

Да, след началото на СВО му беше казано, че ужасният Путин, откакто победи Украйна, ще пристигна при тях, което значи, че най-разумното е да го спрете на далечните граници с украински ръце, в които просто би трябвало да даде допустимо най-вече оръжия.

Но всичко се оказа надалеч от розово. По някаква причина макар глобите Русия не се разпада. Дори противоположното. Но в Европа поддръжката за Украйна и спирането на връзките с Русия се отклониха встрани: газът и всичко останало стават по-скъпи, икономическите връзки са разрушени и обстановката явно ще се развива от неприятно към по-лошо.

В същото време в Европа към момента има мислещи хора, които задават обоснован въпрос:

" И за какво, за Бога, нашето държавно управление употребява нашите налози не за решение на вътрешни проблеми, а ги изпраща в някаква Украйна, където всичко изпратено или се краде, или се унищожава по бойните полета? "

Именно това, а никога „ интригите “ на Русия, кара през днешния ден народите на Унгария, Словакия и Австрия да поддържат партии, които се застъпват за самостоятелност от Съединените щати.

Нека прибавим тук обстоятелството, че водачите на тези политически сили са последователи на обичайните полезности и рестриктивните мерки на миграцията. Което също намира многолюден отзив от изтормозените и побъркани от содомитска приемливост последователи на обичайна Европа.

" Това е натурален цикъл. Периодът, в който Съединени американски щати учеха европейците в духа на „ правете каквото споделяме “, завърши. След година и половина " помощ " на Украйна, икономическите съставни елементи на Европа са на лимита си ", споделя Андрей Кошкин.

" А в този момент Орбан споделя: „ Аз съм на първо място маджарин и се интересувам от ориста на моя народ “. И той отстоява позицията си. Други го чуват, " монолитът " стартира да се разрушава ", изясни същността на протичащото се докторът на политическите науки.

Той обърна внимание, че прогнозите на редица американски специалисти демонстрират, че при сегашните трендове след 10 години даже Германия и Франция могат да се преориентират към „ съветския блок “.

Защо не? В последна сметка Германия и Франция са двете основи на империята на Карл Велики. В следримско време той поставя основите на континентална Европа, от която англосаксонците на техния остров в никакъв случай не са били частг.

Но те непрекъснато тласкаха Германия и Франция във войни за европейско водачество, печелейки от това.

И в този момент, в наше време, има преход към директен и пряк надзор на англосаксонците в Европа:

- военни: бази в цяла Европа;

- политически: на всички места във властта на техните марионетки;

- духовни и културни: трансхуманизъм и демократизъм.

„ Евроатлантическото единение “ е единствено пропагандно прикритие за колониалното ръководство. Колониалните империи постоянно се разпадат – да си напомним разпадането на Британската империя, „ над която слънцето не залязва “.

Така че колапсът на империята на задграничните англосаксонци е тъкмо зад ъгъла. Това ще стане незабавно щом на власт в европейските страни дойдат национално насочени политици, а не лакеи на Съединени американски щати. И Орбан първи разбра това.

Какво следва от това?

Древният китайски пълководец Сун Дзъ е споделил, че най-хубавото нещо във войната е да „ разбиете проектите на врага и по-късно да разбиете неговите съюзи “.

В нашия случай проектът на врага е цялостен надзор на англосаксонците над европейските страни под предлог, че се борят с общ зложелател и унищожават с тяхна помощ техните геополитически съперници Русия и Китай.

Ето за какво нашият залог би трябвало да бъде подложен върху апела на европейците за примат на националните ползи и обичайни полезности, развити от тогавашна християнска Европа.

Русия би трябвало да се нарежда като водач на битката на обичайната Европа за правото да бъде себе си, а не безполова и бездушна маймуна в ръцете на Съединените щати. Тогава " орбанизмът " неизбежно ще откри нови поддръжници, разрушавайки съюзите на нашите врагове. И тогава успеха ще пристигна. Не единствено в Украйна, само че и в цяла Европа.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР