Европейското подразделение на Nissan обяви, че стартира продажбите на новата специална версия

...
Европейското подразделение на Nissan обяви,
че стартира продажбите на новата
специална версия
Коментари Харесай

Nissan стартира продажбите на Juke BOSE® Personal® Edition

Европейското поделение на Nissan разгласи, че започва продажбите на новата специална версия на компактния си кросовър Juke, наречена тематично Juke BOSE® Personal® Edition.

Както подсказва името на новото пазарно предложение на Nissan, главната оригиналност при Juke BOSE® Personal® Edition е обвързвана с интегрирането на неповторимата за марката интеграция на особено разработена аудиосистема от експерта в областта BOSE. Подобно на пилотното консолидиране на системата в напълно новата Micra, тя идва с изключително високо и на 360 градуса качество на звука, като за задачата се разчита на шест специфични колони. В това число са включени и на пионерните със своята концепция и разположение BOSE UltraNearfield, интегрирани в подглавника на седалката на лидера.

Аудиосистемата на Juke BOSE® Personal® Edition идва с впечатляващ набор благоприятни условия за конфигуриране със специфичното меню BOSE PersonalSpace™ Control, което дава опция за постигането на висока персонализация на звука

Nissan Juke BOSE® Personal® Edition се предлага с всички основни цветове на модела, а клиентите могат да надградят с персонализирани капаци на външните огледала, надлъжни елементи, джанти и брони, изпълнени в три допълнителни цвята- Enigma Black, Power Blue и Energy Orange.

В общоприетото съоръжение на новата специална версия на Juke са включени уникални 16-цолови алуминиеви джанти, специална обозначителна емблема и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР