Европейското подразделение на Nissan обяви, че след инвестииця в размер на

...
Европейското подразделение на Nissan обяви,
че след инвестииця в размер на
Коментари Харесай

Новия Nissan Juke : Начало на производството

Европейското поделение на Nissan разгласи, че след инвестииця в размер на 100 милиона английски лири, през днешния ден във фирмения комплекс на марката в Съндърланд, Великобритания, е почнало серийното производство на напълно новото поколение на модела Juke.

Разработен в Европа и предопределен за местните консуматори, новият Juke стъпва на пазара съвсем 10 години и 1 000 000 реализирани представителя след като оригиналната версия на модела разчупи стандартите в сегмента и предложи на потребителите един друг и нестандартен автомобил с впечатляващи възможности за персонализация.

Новият се отличава с по-остри и атлетични линии на купето си в сравнение с тези на предшествениците си, обещава повишен интериорен шир и богат набор съвременни технологични решения за повишение на комфорта и безопасността, с главен акцент върху системата за полуавтономно управление Nissan ProPILOT и NissanConnect –иновативна система за информация, забавление и навигация - с опция за актуализация в реално време.

Задвижването на новия Juke е поверено на 1.0-литров, 3-цилиндров мотор, оборудван с турбо компресор, комбиниран със 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трасмисия с двоен съединител.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР