Европейският център за изследователска и развойна дейност на високотехнологичната фирма

...
Европейският център за изследователска и развойна дейност на високотехнологичната фирма
Коментари Харесай

Световна компания прави европейски център за кибер защита в София

Европейският център за изследователска и развойна активност на високотехнологичната компания за кибер сигурност " Акронис " ще бъде в София, а инвестицията се прави оценка на 1.2 млн. лева Българското сдружение на компанията получи документ за първокачествен вложител от министъра на стопанската система Емил Караниколов, оповестиха от Министерството на стопанската система.
" Акронис " ще влага напълно лични средства в разширението на активността си у нас. През лятото на предходната година учредената в Сингапур компания закупи българската софтуерна компания " Т-Софт " на Пламен Тошев, като цената на договорката не беше оповестена.

Инженерният офис на компанията, който е от към 20 души, работи в " Сан Стефано Плаза ", а упоритостта е той да нарасне на 130 експерти, излиза наяве от известието.

Целта на плана е уголемение на сдружението посредством основаване на европейски център за изследователска и развойна активност за кибернетична отбрана, изкуствен интелект (AI) и блокчейн планове.

Разработване на нов антивирусен ИТ артикул

Разширяването на научноизследователския център на " Акронис България " ЕООД в София е обвързвано с създаването на нов артикул, наименуван Acronis Total Protection (ATP). Това е ново решение, което има за цел да направи бизнеса на доставчика на услуги по-мащабен и печеливш, да се оправи с вирусните офанзиви и да понижи оперативните разноски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР