Европейският парламент ще настоява за нови санкции срещу Русия и

...
Европейският парламент ще настоява за нови санкции срещу Русия и
Коментари Харесай

Европейският парламент настоява за нови санкции срещу Русия и Беларус

Европейският парламент ще упорства за нови наказания против Русия и Беларус. Това разгласи ръководителят на Екологичен потенциал Роберта Мецола по време на визитата си в Латвия през днешния ден.

Европейски Съюз ще ускори военната си поддръжка за Украйна, изключително в доставките на противоракетни системи и тежко въоръжение. „ Това е належащо, в случай че желаеме Украйна да завоюва тази война “, акцентира Мецола, представена от The Baltic Times.

Мецола и нейният сътрудник Инара Мурниес, ръководител на Сейма на Латвия, са безапелационни, че съветските водачи би трябвало да бъдат подведени под отговорност за закононарушенията в Украйна.

Мурниес акцентира, че единствено цялостното проваляне на Русия и безспорната победа на Украйна могат да донесат резистентен мир в Европа.

Страните-членки на Европейски Съюз неотдавна се съгласиха да обучат 15 000 украински бойци – самодейност, в която се включи и Латвия. По време на срещата си Мецола и Мурниеце разискаха и обстановката със сигурността в балтийските страни, укрепването на вътрешната и външната сигурност, в това число посредством битка с дезинформацията, енергийни въпроси и плана Rail Baltica.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР