Европейският парламент подкрепи с огромно мнозинство присъединяването на България и

...
Европейският парламент подкрепи с огромно мнозинство присъединяването на България и
Коментари Харесай

Европарламентът подкрепи с огромно мнозинство България и Румъния за Шенген

Европейският парламент поддържа с голямо болшинство присъединението на България и Румъния към Шенген. Като Народното събрание прикани Съвета на Европейски Съюз да гласоподава до края на годината решение за присъединението на двете страни към Шенгенското пространство.

Международният ни редактор Ирина Иванова наблюдава гласуването и  разговаря с Патриша Шаньон-Клеверс от Група „ Идентичност и народна власт “, която не е съгласна с предприемането на сходна стъпка. Ето какви са нейните причини.

 
Мисля, че би трябвало да е повече от ясно, че това няма нищо общо с тези две страни в частност. Напротив, България е невероятна европейска страна. И ние оценяваме високо българите. Това в действителност беше избор против политиките на Европейски Съюз и против самия Европейски Съюз. Съюзът се появи като некадърен да отбрани външните граници на Шенген. Шенгенското пространство трябваше да бъде едно безвредно място за свободно придвижване. Но както виждате, и съм сигурна, че сте го виждали и в България, се трансформира в кошмара на Европейски Съюз, тъй като не може да отбрани външните граници. Затова с цел да покажем, че Европейски Съюз би трябвало да бъде зает в това да отбрани външните граници, за жалост, трябваше да заемем позицията – не, не може да разтеглим Шенгенското пространство, в случай че Европейски Съюз не поеме своите отговорност да пази своите външни граници.
Патриша Шаньон-Клеверс от Група „ Идентичност и народна власт “
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР