Европейският институт за иновации и технологии EIT, съвместно с Университета

...
Европейският институт за иновации и технологии EIT, съвместно с Университета
Коментари Харесай

Учени и експерти два дни ще дискутират иновации в хранителна...

Европейският институт за нововъведения и технологии EIT, взаимно с Университета по хранителни технологии – Пловдив, провеждат за първи път в България Академия „ Cross-KIC EIT “.

Академията ще се On-Line организира On-Line на 8 и 9 декември 2021 година и ще срещне представители на обществения бранш, специалисти, работещи в региона на агрохранителния бранш, университетски среди и европейски институции.

Направленията в академията обгръщат тематики, свързани с кръговата стопанска система, попречване и понижаване на загубата и разхищението на храна. Участниците ще се срещнат с последните тактики и значими планове по тематиката. Те също по този начин ще имат опцията да вземат участие в дискусионни панели и да се срещнат с всички заинтригувани страни по веригата.

Регионалната изпълнителна академия на EIT има за цел да увеличи иновационния и предприемачески потенциал, като сплоти основни локални специалисти и локалната власт в цяла България.

Европейският институт за нововъведения и технологии (EIT) е самостоятелен орган на Европейски Съюз, който покачва способността на Европа да прави нововъведения. EIT подхранва предприемачески гений и поддържа нови хрумвания, обединявайки „ триъгълника на знанието “ от водещи компании, университети и проучвателен центрове, с цел да образуват динамични трансгранични партньорства, наречени Общности на знанието и нововъведенията.

За повече информация и регистрация посетете: www.eitrea-bulgaria.eu.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР