Европейските лидери ще обсъждат бъдещето на отношенията между Турция и

...
Европейските лидери ще обсъждат бъдещето на отношенията между Турция и
Коментари Харесай

ЕС пристъпва към обсъждане на отношенията си с Турция

Европейските водачи ще разискват бъдещето на връзките сред Турция и Европейския съюз на идната среща на върха идващия месец. Това съобщи немският канцлер Ангела Меркел в четвъртък, представена от вестник Sabah.
В изявление след видеоконференция на водачите на Европейски Съюз, Меркел сподели, че срещата е била фокусирана основно върху и различията по отношение на бюджета на Европейски Съюз.
 Турция договаря с Pfizer за 26 милиона ваксини против COVID-19 Турция договаря с Pfizer за 26 милиона ваксини против COVID-19
Турция води договаряния с Pfizer за милион дози от коронавирусната ваксина до края на годината и още 25 милиона през 2021 година, съобщи здрав...
На въпрос на кореспондент за напрежението сред Турция и членовете на Европейски Съюз, Гърция и гръцко-кипърската администрация, Меркел сподели, че " биха желали да видят развиването през идващите няколко седмици, преди да обсъдят възможни наказания ".
" Разбрахме се по-рано да обсъдим въпроса за Турция на идната ни среща на върха на 10 декември, " уточни Меркел. 

Анкара изпрати кораби за изследване на енергийни източници в континенталния си шелф, заявявайки, че Турция и Турската република Северен Кипър (TРСК) също имат права в района.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР