Европейски шампиони по кикбокс ще участват на международен турнир, съобщиха

...
Европейски шампиони по кикбокс ще участват на международен турнир, съобщиха
Коментари Харесай

Европейски шампиони по кикбокс участват на международен турнир във Варна

Европейски първенци по кикбокс ще вземат участие на интернационален шампионат, оповестиха от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай /БККМТ/. Днес от 18:00 часа във Варна в „ Гранд Мол “ ще се организира вторият следващ интернационален шампионат по кикбокс .

Поканени са едни от най-хубавите бойци на Молдова, Украйна, Сърбия и България . Турнирът ще бъде открит с показателен дуел сред синовете на президента на родната федерация по кикбокс – Георги Димов, и на президента на „ Сикарио Юнион “ – Платон Дубас. След тях стартира и главната файт карта по правилника на полупрофесионалните правила на кикбокса, а точно без протектор за главата .

Ще се изиграят общо 8 срещи . В конкуренцията ще вземат участие двама сегашни Европейски първенци Виктор Ненков, Цветан Насковски и един Европейски Вицешампион Алекс Илиев. След изиграването на срещите програмата продължава с три професионални мача още веднъж с интернационално присъединяване.

Входът за фенове е свободен , като задачата на този шампионат е да разпространява трите ринговите стила в кикбокса – Фул контакт, Лоу кик и К1. Домакини са „ Гранд МОЛ “ взаимно с Община Варна, Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, „ Сикарио Юнион “ и Семеен кодекс „ Вокил “.

„ За втора поредна година върша този шампионат с помощта и поддръжката на притежателя на „ Гранд Мол “ господин Офер Миретски. Радвам се, че и Община Варна ме поддържа още веднъж и ще се получат страхотни дуели. За мен кикбокса е пристрастеност и ще върша всичко допустимо да го разпространявам и да покачвам равнището на нашите бойци. Доказали сме, че сме международна мощ в този спорт при дилетантите. Това е една сериозна крачка към професионалния кръг и опция за младите бойци да натрупат стабилен опит “ , съобщи Галин Димов ръководител на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай /БККМТ/.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР