Европейски Остров с площ от 100 декара се продава за

...
Европейски Остров с площ от 100 декара се продава за
Коментари Харесай

Къде в Европа може да си купите остров на половината на цената на жилище в САЩ


Европейски Остров с повърхност от 100 декара се продава за който 190 000 $. Остров Барлоко се намира във Флийт Бей, Шотландия, на към 10 километра от най-близкия град.

Цената несъмнено наподобява впечатляваща, само че и в този размер, островът е доста по-евтин от цената на характерен дом в Съединени американски щати да вземем за пример. Според Националната асоциация на брокерите на недвижими парцели междинната цена на жилище в Америка е 375 700 $ към април 2023 година

Островът е съвършеното бягство за тези, които желаят отмора от забързаното всекидневие. Необитаем и затрупан със зеленина, островът наподобява като частен оазис, написа Business Insider.

Въпреки че самоличността на притежателят остава загадка, въпреки всичко има известна изясненост към притежателят. Смята се, е се предава в семейство няколко генерации наред.
 Хърватски остров във формата на сърце се продава за $13 милиона
Хърватски остров във формата на сърце се продава за $13 милиона

Новината пристигна тъкмо в навечерието на празника на влюбените

Балроко е измежду другите частни острови в района, които се появиха на пазара през последните години. Друг по-малък остров от 89 декара, ситуиран край северозападното крайбрежие на Шотландия, който беше разгласен през 2021 година и събра предложения от над 50 000 $.

Въпреки че сега няма жилища или здания на остров Барлоко, бъдещият му притежател може да успее да контракти позволение с локалните управляващи за създаване на къща.

Според брокерът от Galbraith Group, който се занимава с продажбата, се чака забележителен интерес, защото има " мощно търсене от локални и интернационалните страни за цели частни острови ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР