Европейската редакция на Politico публикува статия за резултатите от предсрочния

...
Европейската редакция на Politico публикува статия за резултатите от предсрочния
Коментари Харесай

Западна медия със скандален коментар за Борисов! Защо

Европейската редакция на Politico разгласява публикация за резултатите от предварителния парламентарен избор в България в неделя, базирайки се на екзит половете на Alpha Research и Gallup, предава организация " Фокус ".

" Бившият министър председател Бойко Борисов наподобява ще завоюва изборите в България в неделя вечерта, само че към момента не е доста ясно дали опетненият някогашен първенец по карате може да сформира държавно управление “, написа изданието.
-->
Според медията, " съставянето на държавно управление единствено ще бъде усложнено от токсичната известност на Борисов. Хората се изляха по улиците на София и други градове през 2020 година, с цел да стачкуват против връзките на неговото държавно управление с мафията и " превзетата страна “ на България “.

" Въпреки историята на Борисов с постоянно положителни връзки с Кремъл и съветските енергийни компании, едрият някогашен телохранител се пробва да се показа като проевропейски атлантик на тези избори “, отбелязва Politico. “Като се има поради войната в Украйна, Борисов в този момент упорства, че (най-накрая) е подготвен да приказва твърдо с съветския президент Владимир Путин, човек, на който в миналото подари кученце и поредно се стремеше да угоди с удобни схеми за монополиста за експорт на газ Газпром ".

" Естествените партии за проевропейски и пронатовски съюз биха били " Продължаваме промяната “, водена от някогашния министър председател Кирил Петков, която е на път да заеме второ място с към 20 % от гласовете, и " Демократична България “, по-малка антикорупционна партия, която се появи на курса за малко под 8 %. И двете партии обаче виждат Борисов като въплъщение на бедите на страната и е извънредно малко евентуално да работят с ГЕРБ. В предишното Петков загатна, че партията му може да си сътрудничи с ГЕРБ единствено в случай че Борисов – който той назова " най-нечестния човек, който познавам “ – се отдръпна от политиката “.

И " Продължаваме промяната “, и " Демократична България “ знаят, че репутацията им може да бъде унищожена, в случай че се обединят с ГЕРБ, написа Politico. “Това слага Борисов пред вероятността да се оправи с постоянна изложба от други партии, всяка от които носи проблеми ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР