Европейската комисия следи отблизо и търпеливо събитията в Лондон, но

...
Европейската комисия следи отблизо и търпеливо събитията в Лондон, но
Коментари Харесай

ЕК: Не взимаме отношение по новите предложения на Тереза Мей за Брекзит

Европейската комисия следи от близко и търпеливо събитията в Лондон, само че към този момент нямаме различен коментар. Това съобщи представител на Европейска комисия във връзка новите оферти на английския министър председател Тереза Мей, свързани с отдръпването на нейната страна от Европейски Съюз.

Говорителят не отговори на въпрос дали Европейска комисия и Лондон са разговаряли по опциите за смяна на политическото изказване към съглашението за отдръпване на Англия. Досега Европейска комисия неведнъж съобщи, че самото съглашение не предстои на предоговаряне, само че е открита за промени на рамката за бъдещите връзки, обрисувана в изказването.

Европейска комисия отхвърли през днешния ден поканата на английски публицисти да даде рекомендация на британците по какъв начин да гласоподават в плануваните за на следващия ден в страната избори за евродепутати. Нямаме партийни и политически визии или желания, уточни представителят. Той не отговори дали Европейска комисия ще поправи грешката си, приета от ръководителя Жан-Клод Юнкер, че не се е присъединила в акцията преди референдума за отдръпването на Англия от Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР