Европейската комисия представи днес допълнителни препоръки за действията в условията

...
Европейската комисия представи днес допълнителни препоръки за действията в условията
Коментари Харесай

ЕК представи още препоръки за действия в епидемична обстановка

Европейската комисия показа през днешния ден спомагателни рекомендации за дейностите в изискванията на зараза. Препоръките засягат битката с разпространяването на болестта, нечестното комерсиално държание, сигурността на интернет.

Комисията предлага проучванията за заболяването COVID-19 да се вършат с преимущество за болните, признати за лекуване, както и на здравните чиновници и на възрастните хора с влошено здраве. За да бъдат предпазени от претоварване интензивните отделения, се предлага да се премине към съвещания по телефона или по интернет.

Европейска комисия основава запас от здравно съоръжение

Европейска комисия и националните комисии за отбрана на потребителите сплотяват сили против търговците, които продават онлайн артикули, за които настояват, че лекуват от заболяването или защищават от заразяване. Очаква се по-точни рекомендации да бъдат издадени в идващите дни, като комисията упорства админите на платформите да наблюдават за подвеждащи разгласи.

Комисията е помолила доставчиците на стрийминг услуги и доставчиците на интернет сигнал да отстранен опцията за приемане на наличие във висока резолюция (HD). Мярката е обвързвана с нуждата интернет да не бъде претоварван при изключителните условия, основани от епидемията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР