Европейската комисия обяви, че ще реагира „бързо и по подходящ

...
Европейската комисия обяви, че ще реагира „бързо и по подходящ
Коментари Харесай

Задава ли се война между ЕС и Тръмп?

Европейската комисия разгласи, че ще реагира „ бързо и по подобаващ метод “ на всяка опасност от комерсиална война. Именно за такава загатна американският президент Доналд Тръмп, съобщи „ Индипендънт “.

Американският водач съобщи, че има „ доста проблеми “ с комерсиалната политика на Европейския съюз и уточни, че Вашингтон може да предприеме ограничения поради несправедливата по думите му политика на блока.

Говорител на Европейската комисия уточни, че рестриктивни ограничения от страна на Доналд Тръмп ще получат мощен отговор от страна на Брюксел. За нас търговията не е игра на спечелили и загубеняци, показаха от Европейската комисия.

„ Европейският съюз има подготвеност да реагира бързо и по подобаващ метод при положение на наложени рестрикции и ограничавания за износа ни от страна на Щатите “, съобщи представителят на комисията. Според Тръмп комерсиалната политика на Европейски Съюз е в ущърб на американците.

„ Имам огромни проблеми с Европейския съюз. Не можем да си вкараме продуктите там. Много, доста е мъчно. И все пак те ни изпращат продуктите си – без никакви налози, с доста малко налози. Това е доста незаслужено “, съобщи американският президент Доналд Тръмп, който по време на президентската си акция ясно уточни мотото на своето ръководство - „ Америка първа “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР