Европейската комисия дава възможност на България да преработва руски петрол

...
Европейската комисия дава възможност на България да преработва руски петрол
Коментари Харесай

Ганев за руския петрол: България е единствената държава, предала себе си

Европейската комисия дава опция на България да преработва съветски нефт и да изнася подготвени артикули.

Това сподели Цончо Ганев от " Възраждане " на брифинг в Народното събрание.

Искра Михайлова от партията акцентира, че Законопроектът, импортиран от Движение за права и свободи, за надзор за използване на дерогацията за закупуването, вноса или прехвърлянето на недопечен петрол, транспортиран по море, и на нефтопродукти с генезис от Русия или изнесени от Русия, не би трябвало да бъде одобряван в Народното събрание. В Комисията по енергетика предлагането беше признато, а по-рано през днешния ден Комисията по бюджет и финанси не го поддържа, означи тя.

Михайлова уточни, че това предложение е едно към едно като тези на Политическа партия и на Българска социалистическа партия.



" Ние ще бъдем единствената страна която е направила изменничество по отношение на себе си ", съобщи Михайлова. Тя е безапелационна, че Политическа партия, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България ощетяват страната с тези свои оферти.

По думите й тези първични материали добиват генезис на страната, в която са модифицирани, а намаляването на произвеждане на горива и други нефтопродукти ще сътвори недостиг на вътрешните пазари и ще повлияе върху цените.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР