Европейската агенция по лекарствата разреши съхранението на ваксината срещу коронавируса

...
Европейската агенция по лекарствата разреши съхранението на ваксината срещу коронавируса
Коментари Харесай

ЕМА разреши съхранение на ваксината на Pfizer при температури на стандартни фризери

Европейската организация по медикаментите позволи съхранението на имунизацията против ковид на Pfizer/BioNTech при по-високи температури от тези, които до момента бяха разрешени. Това позволение ще улесни нейната дистрибуция, съобщи Франс прес.
за превозването и съхранението на флакони с имунизацията при температури сред минус 25 и минус 15 градуса по Целзий (температури на общоприети фармацевтични фризери) единствено за интервал от две седмици.
 За последните 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксини За последните 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксини
За миналите 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксина против COVID-19 - 33 600 дози от имунизацията на Moderna и 16 800 до...
Това е опция на дълготрайното предпазване на флаконите при температура сред минус 90 и минус 60 градуса по Целзий в специфични фризери, показват от ЕМА.
Първите доставки на дози от завода на Халикс за Европейски Съюз могат да се чакат до края на месеца, а първите от Марбург при започване на април. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР