Еврохолд, подписа споразумение за партньорство с Европейската асоциация по лека

...
Еврохолд, подписа споразумение за партньорство с Европейската асоциация по лека
Коментари Харесай

Еврохолд ще си партнира с Европейската асоциация по лека атлетика

Еврохолд, подписа съглашение за партньорство с Европейската асоциация по лека атлетика до края на 2025 година Споразумението беше подписано по време на Европейското състезание по лека атлетика в Мюнхен на 18 август 2022 година Еврохолд ще има статут на формален сътрудник на Европейската атлетика в застрахователната категория и присъединяване ще стартира с  SPAR European Cross Country Championships 2022, който ще се организира на 11 декември 2022 година в Piemonte-La Mandria Park  в покрайнините на Торино, Италия.

Събитията на Европейската атлетика, обхванати от съглашението, са:

- 2022-2025 година SPAR Европейско състезание по крос кънтри;
- Европейско състезание по лека атлетика 2024 година (Рим, Италия):
- Европейски шампионати по лека атлетика в зала за 2023 и 2025 г.;
- 2023 и 2025 година Европейско отборно състезание по лека атлетика 1-ва дивизия.

Като формален сътрудник на Европейската атлетика, Еврохолд ще се възползва от главните маркетингови права, които включват външни рекламни бордове на горепосочените събития, ефирно лъчение по време на живите предавания на надпреварите от календара на Европейската атлетика, показване на компанията посредством Европейски атлетически канали за връзка и други

„ Много съм удовлетворен, че Европейската атлетика и Еврохолд ще работят дружно от тази година. Това партньорство демонстрира какъв брой мощен е профилът и доверието в Европейската лека атлетика, тъй като нашият нов сътрудник е извънредно постоянен и прочут на  европейския осигурителен пазар “, разяснява президентът Карамаринов.

„ В допълнение към главния ни бизнес и като част от нашата корпоративна обществена отговорност, ние се стремим да поддържаме дела и планове, които са значими за хората, да подобряваме средата, в която живеем, и качеството на живот като цяло. Спортът е една от основните области, които развиваме през последните 20 години, предоставяйки положителни благоприятни условия за доста гении в този бранш. В последните 10 години доста разширихме бизнеса си в Европа, и считам, че пристигна времето да разширим  обсега и на нашата обществена стратегия на континента. Радваме се, че подхващаме тази стъпка дружно с кралицата на спортовете и чакаме да изградим мощно партньорство с Европейската атлетика, с цел да дадем по-нататъшен подтик на развиването на спорта “, сподели Асен Христов, ръководител на Надзорния съвет на Еврохолд.

„ Партньорството с Еврохолд е голяма опция за Европейската атлетика  и също по този начин демонстрира привлекателността, която събитията в нашето портфолио имат, както и цената, която огромните компании в този момент придават на това да бъдат асоциирани с нас и със спорта лека атлетика “, добави изпълнителният шеф на Европейската атлетика, Кристиан Милц.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР