Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов хвана премиера Кирил Петков в

...
Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов хвана премиера Кирил Петков в
Коментари Харесай

Асим Адемов хвана в лъжа премиера: Украинското зърно няма да минава през Варна, а през Констанца

Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов хвана премиера Кирил Петков в неистина. Във Facebook той написа, че украинското зърно ще минава през румънското пристанище Констанца, а не през Варна, както твърдеше Петков.

След визитата си в Украйна министър председателят разгласи, че е уредил зърното за експорт на Украйна да минава през България и че България става логистична база за търговия с украинско зърно през пристанище Варна, напомни в обществената мрежа евродепутатът Асим Адемов.

Публикацията му продължава по този начин:

" Да, но не! Днес на съвещание на комисията по земеделие в Екологичен потенциал имахме онлайн полемика със заместник-министъра по селскостопанската политика и храните на Украйна и отговарящ по въпросите на износа господин Маркиян Дмитрасевич. На тази полемика той сподели, че такава логистична база ще бъде пристанището в Констанца, Румъния. И нито дума за Варна! Излиза, че ни е уредил с следващата си безсрамна неистина.

Ех, Киро, Киро, Просто Киро, просто измамник, просто огромен, необикновен измамник! Единствената истина за него е, че лъже непрестанно и лъжата е част от неговото всекидневие! "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР