Евродепутатът от ЕКР и зам.-председателят на ВМРО стана доброволец в

...
Евродепутатът от ЕКР и зам.-председателят на ВМРО стана доброволец в
Коментари Харесай

Джамбазки стана доброволец в COVID-отделение: Видях на кислородно дишане лидери на протеста, които горяха маски

Евродепутатът от ЕКР и зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация стана доброволец в COVID-отделението на ВМА.

"Не съм си правил ПР, станах доброволец преди 3 седмици и никой не разбра. Не ме е боязън, само че имах опасения дали ще се оправя. Във ВМА има младежи в тежко положение. В отделението видях на кислородно дишане и водачи на митинга, които горяха маски. Работата е на смени - чистим и дезинфекцираме фанатично, изнасят се марли и спринцовки. Клиниката е цялостна с тежко заболели хора. Станах очевидец и на реаниматор, който след нощна промяна остана, с цел да транспортира пациент ", разкри евродепутатът в утринния блок на Нова телевизия.



"С съображение е терзанието за броя на приетите в болница заболели с ковид ", разяснява.

"Не можеш да обучиш лекари за 3 месеца, в този момент ставам очевидец по какъв начин учат санитари да са медицински сестри. Българското общество си затваряше очите дълго време за унизителните заплати на сестрите. Политиците са огледало на обществото ", счита евродепутатът.

"Пандемията можеше да се ръководи и по-добре, само че никоя страна не знаеше какво да чака ", разяснява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

"Второ затваряне в България ще срине дребния и междинен бизнес. Ако съпоставяме с Белгия - то там могат да си разрешат затваряния на стопанската система ", разкри.

"Какво да се направи за жителите, които нападателно не пазят живота си? Да ги затвориш ли ", попита Джамбазки.

В другите европейски страни и ръководещи, и съпротива са еднопосочни за ограниченията против ковид, безапелационен бе той.

"Въпросът е да има отношение на страната към отговорност образовано основаване на деца. Не може да се наливат пари в махалата, а да няма надбавки за децата ", отговори Джамбазки на въпрос, за какво Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ се скараха за детските добавки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР