Евродепутатът Николай Бареков се намира в столицата на Шри Ланка

...
Евродепутатът Николай Бареков се намира в столицата на Шри Ланка
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО включване на Николай Бареков от Коломбо! Евродепутатът присъства на срещи на най - високо ниво с министър- председателя и президента на Шри Ланка!

Евродепутатът Николай Бареков се намира в столицата на Шри Ланка - Коломбо, където участва за следващ път на политически интерконтинентален конгрес Европа - Азия.

Днес посредством непосредствено включване в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", евродепутатът описа какви са значимите и значими за България срещи, които му предстоят.

Той е единствения български политик и евродепутат, член на този конгрес на най- високо равнище. По време на визитата си, Бареков организира значима среща с министър ръководителя на Шри Ланка- Ранил Викремсингх.

Запитан дали някой от българските ръководещи се е поинтересувал от значимото му посещаване, което е път към нови бизнес контакти и развиване на страната, Бареков съобщи, че този път българската страна стои зад него.

Той е получил презентация от Министерството на стопанската система и е срещнал външният министър Екатерина Захариева със своето присъединяване на форума.

Благодарение на интереса от страна на българските властимащи, Бареков е показал презентация на България като капиталова дестинация и като средищен център сред Азия и Европа и е срещнал задграничните си сътрудници с достолепията, които страната ни предлага.

Работна група от Малайзия е показала изчерпателен интерес по отношение на това какъв вид вложения са вероятни в България. В предишното България е поддържала доста положителни контакти и с Индия и с Шри Ланка.

Бареков показа, че дебатите, на които участва се водят в няколко направления, само че най- значимата е обвързвана с стопанска система, пари и вложения.

"Като приказваме за политика, в идната предизборна акция, без значение дали ще вземам участие в персонално качество или не, ще вземам участие с главното мото ' Доходи и вложения ', само че не като празни приказки, а като действителни каузи. ", безапелационен бе евродепутатът.

Лидерът на "Презареди България " разкри, че през днешния ден му следва специфична среща с министъра на промишлеността на Шри Ланка, който е един от най- авторитетните хора в страната.

С него той ще има диалог, който ще засегне тематиката какви са опциите за реализирането на двустранен конгрес сред Шри Ланка и България, като присъединяване на Индия също е възможно.

Вечерта евродепутатът ще организира среща с президента на Шри Ланка- Майтрипала Сирисена.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР