Евродепутатът и лидер на Презареди България Николай Бареков съобщи за

...
Евродепутатът и лидер на Презареди България Николай Бареков съобщи за
Коментари Харесай

Бареков и Байрактаров съобщиха за инцидент със съпругата на Волен Сидеров, подозират сплашване на лидера на Атака

Евродепутатът и водач на " Презареди България " Николай Бареков заяви за случай с колата на брачната половинка на водача на Атака Волен Сидеров - Деница. 
В персоналния си фейсбук профил Бареков пусна линк към предаването му с Димитър Байрактаров, който също е участвал на случая, написа Блиц.

Инцидент нощес покрай Симеоновско шосе в кв Витоша със брачната половинка на Волен Сидеров. Судански жители блъснаха колата и, а единият от тях избяга от местопроишествието. Байрактаров ще ви покаже фрагменти в предаването ни без цензура с първи коментар. ", написа в профила на Бареков.

На мястото на престъплението е бил Димитър Байрактаров, който показа, че една от версиите за случилото се е това е бил опит за атентат, или заплашване против Волен Сидеров.





 



В колата на брачната половинка на Сидеров са се возили още нейна другарка и невръстният й наследник. Автомобилът на Деница е застигнат от джип " Хонда ", ръководен с гневна скорост, при което огледалото на колата на Сидерова бива отнесено. Автомобилите стопират и господата, които по-късно се оказва, че с изключение на судански са и български жители, стартират да насочат закани към брачната половинка на водача на " Атака ", заяви Байрактаров.

Николай Бареков показа, че малко преди този момент е имал среща на четири очи с Волен Сидеров, на която са коментирали значими те като идна конференция идния петък, както и бъдещето на консерватизма в България. Байрактаров твърди, че суданецът е арестуван по гледище точно на Бареков и Байрактаров, а в противоположен случай е щял да бъде пуснат безнаказано.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР