Евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО) подаде сигнал до главния прокурор за

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО) подаде сигнал до главния прокурор за
Коментари Харесай

ВМРО сигнализира Цацаров, че кметът на Балчик заплашвал съветници

Евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО) подаде сигнал до основния прокурор за оказване на напън и закани против общински съветници в Балчик от страна на кмета на града Николай Ангелов. Това оповестиха от пресцентъра на партията в понеделник

Джамбазки на собствен ред е бил сигнализиран от съветници от Балчик, които се оплакват от систематични закани и закани, свързани с тяхната работа. Те са натискани да поддържат разнообразни оферти на кмета. Съветниците настояват, че са получавали телефонни позвънявания от трети лица, които са отправяли предизвестие, че при положение, че един отчет не бъде подсилен, ще последва ответна реакция.

" От информацията, която е публикувана по случая, въпреки и нищожна поради спецификата, че това е една дребна община, излиза наяве, че кметът на Балчик е отправял закани към общински съветници, че ще ги " смачка един по един ", написа Джамбазки до основния прокурор.

Той припомня, че оказването на напън, отправянето на закани и закани, е закононарушение. Евродепутатът упорства основният прокурор да разпореди инспекция по случая, която да се извърши от прокурори, които не са от Балчик.

Николай Ангелов е кмет трети мандат. Той е подкрепян през годините от съвсем всички политически партии, в това число и от Вътрешна македонска революционна организация.

През 2015 година се разбра, че кметът е купил лимузина за 150 000 лева за потребностите на общината. Той изясни, че първокласните коли са ни нужни, когато отива да води договаряния. Ангелов изясни тогава, че притежаването на подобен безценен автомобил приказва добре за община Балчик, както и че не счита това за аморално.

На въпрос дали в случай че пуснат евтини галактически совалки, той ще си купи такава, кметът тогава отговори: " Може би ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР