Евродепутът Радан Кънев разкри в профила си във фейсбук, че

...
Евродепутът Радан Кънев разкри в профила си във фейсбук, че
Коментари Харесай

Радан Кънев: Ще се разпадне ли ЕС в настоящата криза? Вече 5-6 сезона отговорът е not today

Евродепутът Радан Кънев разкри в профила си във фейсбук, че приготвя лекция за студенти, като главен въпрос ще бъде дали Европейски Съюз ще се разпадне в актуалната рецесия.

``
реклама

Ето какво написа Кънев в профила си във фейсбук:

Подготвям лекция (онлайн схваща се), която следва да изнеса пред студенти.
Въпросът, естествено, опира до " Ще се разпадне ли Европейски Съюз в актуалната рецесия? "

И аз се възнамерявам за това симпатично и леко безскрупулно момиче Аря Старк, което ни задържаше толкоз време у дома (преди проф. Мутафчийски да се заеме с тази задача).

Като всяка хлабава конфедерация (и до момента в който е хлабава конфедерация), Европейски Съюз е постоянно изправен пред въпроса за неизбежния си край. И всякога споделя на Бога-на-разпада-на-хлабавите-конфедерации:
NOT TODAY

И по този начин към този момент 5-6 сезона, което въобще не анулира обстоятелството, че Европейската икономическа зима идва, " с небивала гняв "...



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР