Евроатлантизмът е прикритие за невъзможността на ГЕРБ да състави правителство

...
Евроатлантизмът е прикритие за невъзможността на ГЕРБ да състави правителство
Коментари Харесай

Радостин Василев: ПП ще внесат сигнал срещу Весела Лечева в КПКОНПИ

Евроатлантизмът е прикритие за невъзможността на ГЕРБ да сформира държавно управление с първия мандат. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия Радостин Василев, някогашен министър на спорта от Има Такъв Народ и сегашен народен представител от Политическа партия.

По думите му ГЕРБ се пробвали да подлъгват Политическа партия със поръчката за разговор. Но не е толкоз елементарно да се направи коалиция в България, посочи той.

На Национален съвет Политическа партия ще се реши с кого бихме правили държавно управление. За гласоподавателите на Политическа партия би било изменничество една коалиция с ГЕРБ, увери Радостин Василев. Ако ГЕРБ не могат да сформират държавно управление с партиите, с които смъкнаха кабинета " Петков ", тогава Политическа партия ще обмислят ходовете си. Но поддръжка от ГЕРБ няма да се търси, е моето персонално.

Според Василев политическата рецесия и служебния кабинет на Румен Радев се нанасяли вреди на България.

Той подлага на критика офанзивите на Весела Лечева против него и упрекна служебния кабинет в синергия с ГЕРБ. Тя в случай че желае, може да алармира дядо Николай от Пловдив или мешерето, сподели Василев и посочи, че по негово време в спортното министерство са били нанесени огромни вреди на задкулисието.

Според Василев в този момент министрите от служебния кабинет реставрират модела " ГЕРБ ".

Депутатът разкри също, че той и част от ПГ на Политическа партия ще внесат сигнал против Весела Лечева в КПКОНПИ, която по думите му е облагодетелствала личната си федерация с 3 милиона лв.. Той смята, че Лечева извършва повеля на кръгове към президента, Кирил Добрев и ГЕРБ. И изрази дълбокото си подозрение, че Весела Лечева е предан социалист.

Могат да плашат гаргите с техните сигнали, разяснява той съперниците си. Ще бъдем градивна, същинска съпротива, предизвести в ефира Радостин Василев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР